Monday, March 11, 2013

Jualan Transisi Pendidikan Khas Kedua

Sempena Pertandingan Bola Sepak Peringkat Zon Kukup  yang diadakan di sekolah. Unit transisi PPKI SKAM telah membuka gerai menjual minuman dan makanan yang diusahakan sepenuhnya oleh murid Kelas Jaya dengan diselia oleh Cg Jannah dan Cg Amira di gerai. Manakala Cg WAni, Cg Ilya dan Pn Huda mengambil tempat di bahagian belakang dapur beserta murid Jaya untuk penyediaan menu.

Cg Wani dan Pn Huda menggoreng wedges kentang
Siti Aishah mengira wang yang perlu dikembalikanAsnizam dan Sharul menjaga bahagian ice blended dan jagung kukus di bawah seliaan Cg Jannah. 
Jagung kukus merupakan menu baru bagi jualan PPKI SKAM .

Nur Amira selaku ketua kira - kira dan jualan

menanti pembeliPerlawanan bola sepak
# Tahniah kepada SK Andek Mori kerana telah mendapat tempat kedua dalam pertandingan bola sepak.  Pada waktu ini, kelas Usaha dan Maju menjalani Pdp seperti biasa.

Nurul Alis

Nabila ( murid Down SYNDROM)

Najihah

1 comment:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    ReplyDelete